trapliften vergelijken
Wilt u zeker zijn van de laagste prijs? Vraag dan altijd meerdere offertes op. Want u speelt in één keer verschillende leveranciers tegen elkaar uit.Al meer dan 2500 klanten vonden hun goedkoopste traplift met onze dienst. prijs Camerabewaking

Thyssenkrupp-trapliften.be
Sinds 1953 is thyssenkrupp Home Solutions pionier op het gebied van traplift-ontwikkeling en
heeft de meest flexibele trapliften van Europa op z’n naam staan! Uw traplift wordt in een 1 dag gemonteerd en heeft maar één stopcontact nodig! De lift past op elke soort trap; zowel uit hout, metaal als steen en kan ook bij vloerverwarming worden geplaatst! stellingbouw prijzen

Traplift prijs Handicare trapliften GOEDmobiel.nl.

Wat kost een traplift?

De prijs van een traplift is afhankelijk van veel factoren. Een traplift is maatwerk, want iedere trap is anders. Dat is de reden dat er geen standaardprijs bestaat. Wij bepalen de prijs namelijk aan de hand van de lengte van uw trap, het aantal bochten en uiteraard de gewenste opties. De verschillende keuzes worden bepaald door de aanwezige situatie en de gebruiker. Wilt u weten wat een traplift voor uw situatie kost, kunt u het beste een afspraak maken met onze trapliftadviseur. plateaulift prijzen

 

Wat is de prijs waar ik aan moet denken?

Uiteraard kunnen wij u een grove prijsindicatie geven: De prijs van een traplift begint bij zo’n € 2.795,-, incl. BTW. Dit is de prijs voor een rechte trap. Dan heeft u een standaarduitvoering voor één verdieping. De prijs voor een traplift met bocht bedraagt maximaal € 9.000,-, incl. BTW. Deze prijs betreft een basisuitvoering van een traplift met bochten voor één verdieping.

 

Hoe houd ik de prijs van mijn traplift zo laag mogelijk?

In Nederland zijn er diverse opties om de aanschaf van uw traplift financieel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u in sommige gevallen in aanmerking van de WMO of het PGB komen. Verder zijn er ook fiscale regelingen waardoor u de kosten van een traplift af kunt trekken. Bent u op zoek naar een oplossing voor de korte termijn, kunt u overwegen een traplift te huren.

Uiteraard doen wij er alles aan om de kostprijs van onze trapliften laag te houden, zonder hierbij afbreuk te doen aan de kwaliteit van ons product.

Hoe betaal ik de traplift?

Wanneer u een traplift aanschaft, zijn er verschillende manieren om voor de betaling zorg te dragen. Hieronder de verschillende opties:

  • U betaalt uw traplift zelf

  • U kunt ervoor kiezen uw traplift zelf te betalen, in één keer. Op die manier hebt u uw lift snel en zeer eenvoudig. In sommige gevallen kunt u de kosten die u gemaakt heeft voor uw traplift vervolgens bij de belastingdienst indienen als aftrekpost. Voorheen was dit altijd mogelijk, controleert u dit altijd even met uw belastingadviseur.

 

  • U betaalt uw traplift met subsidie

  • Verder zijn er in Nederland mogelijkheden om uw lift met subsidie aan te schaffen. Zo kunt u in bepaalde gevallen gebruik maken van het PGB of de WMO. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met uw gemeente. huisliften

 

 • U financiert uw traplift

 • Wilt u uw traplift bij ons financieren? In klantspecifieke gevallen is dat bij ons ook mogelijk. Wilt u weten of dit ook voor u een traplft prijs optie is, neem dan contact met ons op.

 

Kostprijs van een traplift

Ons productieproces is zo efficiënt mogelijk ingericht en wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het productieproces nog verder te verbeteren. Op deze manier houden wij de productiekosten zo laag mogelijk. Dankzij een efficiënte inrichting van ons transportproces zijn onze transportkosten ook laag. Zo kunnen wij u een lage kostprijs van onze traplift garanderen.

 

Bespreken welke mogelijkheden er voor u zijn?

Graag komt onze adviseur bij u thuis om kennis met u te maken en uw situatie te beoordelen indien u wilt weten hoeveel een lift in uw huis kost. Dit is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. In overleg met u zal hij tijdens het bezoek een offerte voor u maken. Neem contact met ons op als u een afspraak wilt maken.

Trapliften: de rechte traplift en traplift met bocht Lift.be.
kan de uiteindelijke kostprijs berekend worden. Een rechte traplift is verkrijgbaar vanaf 3.000. De traplift met bocht vanaf 4.500 meer indien bochten op maat. De traplift voor buiten kan je kopen vanaf 4.000. Een traplift kopen met extra opties en bochten kan oplopen tot 12.000.

 

oor het installeren van een traplift is maatwerk nodig. Om deze reden is het moeilijk om exact te bepalen wat de kosten voor u zullen zijn. Een belangrijke bepalende factor voor de kosten van een traplift is het type trap dat u in huis heeft. In de regel bent u bij een rechte trap altijd goedkoper uit dan wanneer u een trap met een bocht heeft. De ‘vanaf prijzen’ kunnen bepaald worden per type trap:

 • Gemiddelde kosten bij een rechte trap: vanaf 2750
 • Gemiddelde kosten bij een trap met bocht: vanaf 6000
 • Gemiddelde kosten bij een trap met meerdere bochten: vanaf 8000

Hoe worden de kosten voor een traplift bepaald?

Pas wanneer de trap wordt bekeken door een ervaren monteur kan er echt een goede indicatie worden gegeven van de kosten voor een traplift bij u thuis. Zo maakt het uit of er een binnen of buitenbocht geplaatst zal moeten worden en waar de rustplaats van de traplift zich zal bevinden (voor of naast de trap). U kunt uw trap volledige gratis en vrijblijvend laten bekijken door verschillende leveranciers doormiddels van een huisbezoek. Dit is doorgaans de beste manier om aan de beste prijs kwaliteit verhouding te komen. Zo ontvangt u offertes die volledig op maat zijn gemaakt en komt u de beste keus maken. De rails waar de traplift aan bevestigd wordt zal op basis van de afmetingen van uw trap in de fabriek worden gemaakt. Dit is vaak het grootste onderdeel van de kosten bij het aanschaffen van een traplift.

Overzicht van onderdelen kosten traplift:

 • Produceren van de rails in de fabriek (maatwerk)
 • Stoellift
 • Montage van de traplift in uw woning
 • Service contract

Tweedehands traplift

Wanneer u voor een tweedehands traplift kiest zal het bijna altijd alleen de stoellift betreffen die u tweedehands kunt aanschaffen. Fabrikanten van trapliften zullen de rails altijd op maat laten maken om voor een optimale werking en maximale veiligheid te zorgen. Houdt er rekening mee dat wanneer u een tweedehands stoellift aanschaft de doorverkoopwaarde sterk zal dalen. Ook betaalt u vaak meer voor verkopersgarantie omdat de fabrieksgarantie (2 jaar) vaak al verlopen is.

Subsidie traplift

In sommige gevallen is het mogelijk om een vergoeding te krijgen van de overheid of de gemeente voor het aanpassen van uw woning om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Omdat dit proces vaak lang duurt en de kansen per situatie en gemeente erg verschillende zijn raden wij u aan om een gesprek aan te gaan met de traplift leverancier waar u voor kiest. Omdat zij veel ervaring hebben met dit proces kunnen zij u goed adviseren en vertellen wat uw kansen zijn en indien nodig helpen om een dergelijke vergoeding te krijgen. Zo kunt u besparen om de kosten wanneer u een traplift wilt aanschaffen. stoellift prijzen